Creappcuentos - App para crear cuentos en pocos pasos

Per crear contes online-ordinador

si t'agrada crear històries per als més petits és el moment de triar quina d'aquestes 3 aplicacions és la que millor s'adapta a les teves necessitats o et resulta més fàcil d'utilitzar.

 

CultureStreet

Aplicaciones web para crear cuentos CultureStreet 3 aplicaciones web para crear cuentos infantiles e historias

Aquest lloc permet crear contes infantils de forma bastant senzilla, és completament gratuït i el registre és opcional encara que recomanable. L'avantatge de registrar-nos a la pàgina és que podem guardar les nostres històries per continuar editant-les posteriorment.

Tria els fons, personatges i objectes per a la teva conte, només cal "arrossegar i deixar anar", i escriu els textos de la història. Crea la portada, pàgines interiors i la contraportada en tot just uns minuts. Finalment pots imprimir conte.

 

StoryJumper

Aplicaciones web para crear cuentos StoryJumper 3 aplicaciones web para crear cuentos infantiles e historias

Una de les millors aplicacions web per crear contes i històries infantils, disposa d'una galeria d'elements per personalitzar el teu història ia més et permet utilitzar les teves pròpies imatges.

La modalitat gratuïta permet guardar, imprimir i compartir els contes, per convertir-los en llibres electrònics o en format de paper és necessari realitzar un pagament.

 

My Storybook

Aplicaciones web para crear cuentos My Storybook 3 aplicaciones web para crear cuentos infantiles e historias

Crea una bonica història afegint elements, fons, textos i fins i tot dibuixant, també pots afegir noves pàgines segons les necessitats de la teva història.

En acabar pots publicar i compartir la història en línia de forma completament gratuïta. Hi ha una modalitat de pagament per als interessats en descarregar el seu conte com un llibre digital.